Vdash creative design

Grafisch ontwerp is creatief denken

.. en bedenk je niet zomaar…
Wij verzorgen uw communicatie van a tot z. Onze ontwerper zorgt met zijn expertise ervoor dat uw ontwerp er fris, strak en modern uit komt te zien.

N

grafisch ontwerp (on- & offline)

N

Reclame campagnes / concepten

N

Fotografie

Waarom grafisch ontwerp bij ons?

Bij ons heb je rechtstreeks contact met het creatieve brein. De ontwerper maakt en bedenkt immers alles. Daarnaast werkt dit directe contact snel en duidelijk. De lijntjes zijn kort dus er wordt snel geschakeld. Dat leidt tot betere ideeën en lagere kosten voor jou als klant.

webdesign gouda

Wat kunt u van ons verwachten?

Als ontwerpbureau is het onze taak om uw wensen goed te analyseren. Vanuit een goed gesprek gaan wij resultaatgericht aan de slag. Hierbij houden we de efficiency en terugkoppeling naar u als klant hoog in het vaandel.

website snelheid icon

SNELHEID

Door goed naar u te luisteren en efficiënt te werken komen we sneller tot oplossingen.

webdesign

PRODUCTIVITEIT

Wij werken in korte iteraties waardoor aanpassingen snel kunnen worden opgeleverd.

resultaat icon

RESULTAAT

Uiteindelijk draait alles om het eindproduct. Wij staan borg voor de kwaliteit van al onze websites en online applicaties.

Ons portfolio!

Hier een selectie van ons recent werk

Reviews

Genoeg zelf gepraat, hier onze klanten aan het woord.

Vdash Design is prettig om mee samen te werken. Altijd alles op tijd en super flexibel. Elke opdracht wordt vol enthousiasme uitgewerkt.
Denkt mee waar kan en denkt in oplossingen. Zeer prettige samenwerking.

Chantal Groenewegen

Marketing Communicatie, Vistapaint

Al jaren liep ik met het idee om een mooie professionele uitstraling te hebben betreft huisstijl, kleding en presentaties. Eigenlijk een complete nieuwe facelift die mijn bedrijf eer aan zou doen.
Door goed naar mij te luisteren, kwam eindelijk wat ik in mijn hoofd had daadwerkelijk als plan. Zeer onder de indruk van de flexibele werkhouding en begeleiding en zeker het vakmanschap.

Jerrel Marvin

Eingenaar, Joro Homemade Drinks

Perfect geholpen met onze nieuwe huisstijl plus website. Onder de indruk van de flexibele werkhouding, begeleiding en zijn vakmanschap.

Mandy Wegner

CEO, WMM bemiddeling